dimarts, 5 d’octubre del 2010

Com fa la gent normal

Fa uns dies seia en un banc de la Plaça de Catalunya, a Barcelona. Esperava l'as de trèvols i l'as de diamants per anar a dinar junts. Mentre m'esperava, mirava la gent que passava caminant carrer amunt o carrer avall. Parelles, gent solitària, famílies... De sobte, m'adono que baixa el carrer un amic meu, un noi que té una relació de trio, des de fa cosa de 8 o 9 anys, amb dos homes més. I baixaven tots tres, caminant, xerrant, com fa la gent normal.

No us puc descriure la sensació de saber que sóc l'única que els mira i sap que no són com la gent normal. Que s'estimen, com fa la gent normal, però s'estimen a tres bandes. Que s'estimen i viuen junts, i fan les coses que fa la gent normal, però les fan a tres.

Potser algun dia, aquest trio d'asos podrà passejar per la Plaça de Catalunya com fa la gent normal.

7 comentaris:

Six X ha dit...

la gent normal? és que n'hi ha d'això? no t'ho creguis, la gent més normal és la que amaga els secrets més obscurs.

Montse ha dit...

As de cors... de què parles, quan parles de la gent normal?

as de cors ha dit...

Bé, em refereixo a gent que ni es planteja que en el món existeixin altres maneres d'estimar, gent que no ha sentit mai a parlar del poliamor, que el més exòtic que coneixen és un company de feina gai, o una amiga a qui li agrada vestir cuir a la nit... Gent que, si sabessin que el meu amic i els dos homes que caminen al seu costat són un trio, s'escandalitzarien i els tractarien de bitxos raros... Aquesta mena de gent.

Montse ha dit...

aps... i els que respectem totes les tendències som els frikis? (apa, fote't!)

;)

kweilan ha dit...

Si un està a gust i no fa mal a ningú, és normal. Una abraçada!

as de diamants ha dit...

A mi m'han sorprès tan positivament les reaccions de la gent a qui he explicat la història, i aquí incloc els lectors del blog, que això de la gent normal ja no sé a qui es refereix :)

Petons a totes! Que feia moltíssim temps que no ens parlàvem :*

freejack ha dit...

I què és la normalitat? Existeix realment això? per a mi és un concepte tan vague...

Normalment, qui ens diu frikis o rars són persones que els dissabtes a la nit o els diumenges a la tarda es dediquen a seguir a 22 homes jugant amb una piloteta sobre un gran espai de gespa rectangular. Dit així, no queda gaire 'normal', oi? ;-)

Si hi hagués més amor a tres bandes, menys gent mancada d'afecte hi hauria al món...