diumenge, 18 de gener del 2009

El meu primer cop

Bé, asos, ja va sent hora de donar una mica de carn a les feres, no trobeu? Començaré jo. Volia compartir amb els nostres lectors la nostra primera nit. Tal com he fet fins ara, serà des del meu punt de vista (o de vida), ja que és de l’únic del qual puc estar 100% segura (bé, 95%).

Era el dia de les eleccions als EUA. Jo sortia de classe i vaig rebre una trucada de l’as de trèvols per tal de disculpar-se per l’intent fallit d’un parell de dies enrere. La solució proposada per l’as de diamants (a qui us recordo que només havia vist un cop a la vida), era senzilla (i esbojarrada): anem a passar un cap de setmana junts i veiem què passa. Això, o anem avui a sopar… Vaig triar la segona opció, és clar.

I ja em teniu a mi caminant cap a casa d’aquest parell de viciosos, amb un somriure als llavis i una escalfor entre les cames que no caldrà que us detalli. Vam anar a sopar a un restaurant romàntic, amb espelmetes a la taula, i amb un cambrer que es va dedicar a fer bromes innocents (innocents perquè poc sabia ell que el que ens deia acabaria sent veritat unes hores després). La primera sensació (meva) va ser d’incomoditat. Com que no existeixen taules per a tres (hi ha res que sigui per a tres en aquest món?), ens van preparar dues taules petites juntes. Providencialment, la taula on erem era la número 3. L’as de trèvols i l’as de diamants van seure l’un davant l’altra. Jo al costat de l’as de trèvols, de manera que davant no tenia ningú. Vaig passar tot el sopar mig girada per mirar de mantenir el contacte visual amb els dos.

Se’ns va fer tard (cosa que sabíem que passaria), i em van convidar a dormir a casa seva. Com ja sabeu, a casa seva només hi ha un llit, i l’as de trèvols es va afanyar a dir-me que el sofà era molt incòmode, per tant, jo no tenia altra opció que dormir amb ells. L’as de diamants va deixar anar una cosa semblant a “a mi deixeu-me aquest racó del llit i vosaltres feu el que us vingui de gust” que em va fer posar d’allò més nerviosa (i d’allò més calenta).

Bé, som al llit en l’ordre que trobeu a les 3 cartes d’aquí dalt: l’as de cors, l’as de trèvols, l’as de diamants. Les dues dones amb samarreta i calces. L’home afortunat en calçotets, estirat panxa enlaire amb les mans mirant de cobrir la trempera monumental que era impossible dissimular. Ella i jo girades cap a ell, mirant-lo i mirant-nos. “Què hem de fer?” Riure. Vam riure molt. Moltíssim. Especialment en els moments previs. A algú li passa pel cap que estem de foto, i vinga, treiem la càmera i ens fem unes fotos per trencar el gel, mossegant cadascuna una orella de l’as de trèvols. I la seva trempera anar pujant… (la meva també, no ho negaré).

Com que jo era l’altra, la de fora, la nova, i a més no erem en el meu territori sinó en el d’ells, no vaig gosar fer el primer pas. L’as de diamants em mira, em diu: “No tens ganes de fotre-li mà?”, i jo sense esma per respondre. L’as de trèvols malaltet perdut. L’as de diamants m’agafa la mà i la passa pel cos del seu home, amb molta tendresa, fins arribar al seu penis, què dic penis, a la seva columna dòrica! Ells dos es besen, em miren, l’as de diamants li demana que em besi. I comença la festa.

Tots els dubtes i pors sobre com es gestiona una relació sexual entre 3 persones van quedar resolts en aquella primera nit. Tots 3 vam al·lucinar que tot fos tan armònic, tan ben coordinat, semblava una coreografia perfecta. Ningú no es va sentir exclòs en cap moment. Mirar-los besar-se, llepar-se, xuclar-se, mossegar-se, acariciar-se, era tan excitant com fer-ho jo a qualsevol dels dos, o deixar-m’ho fer per qualsevol dels dos. I aquella nit vaig començar a trencar tabús i manies que feia anys arrossegava: dir marranades al llit, fer tot allò que em demanessin, demanar què volia que em fessin… aquella nit tot era vàlid, tot era permès, i junts vam descobrir els plaers de practicar el sexe a 3.

Però no, no patiu, no us deixaré amb les ganes de saber què vam fer. Sé que voleu detalls morbosos i sucosos, i aquí van.

Imatges del meu primer ménage à trois:
- Estic estirada panxa enlaire. Nua. Al meu costat hi ha l'as de diamants. Nua també, de panxa enlaire com jo. L'as de trèvols és de genolls entre les nostres cames, mirant-nos mentre amb la mà dreta masturba l'as de diamants i amb l'esquerra em masturba a mi. La cara de vici de l'as de trèvols se'm barreja amb els gemecs de l'as de diamants. Li demano a l'as de trèvols que em deixi tastar la mel de la seva dona. Li llepo els dits de la mà dreta. Després els de la mà esquerra, on hi trobo un gust conegut.
- L'as de trèvols és entre les cames de l'as de diamants. Li llepa el cony amb ànsia mentre ella es torça de plaer. Jo em masturbo mentre li mossego els mugrons a l'as de diamants, uns mugrons perfectes, erectes.
- Tinc l'as de trèvols panxa enlaire. M'acaba de dir "menja-me-la", i és el que estic fent. L'as de diamants s'agenolla a la cara de l'as de trèvols. M'excito veient com l'as de trèvols es menja a la seva dona mentre em folla la boca.

(Uf... i ara hauré de parar a fer una petita pausa... No sabia que era tan excitant escriure marranades...)

11 comentaris:

as de diamants ha dit...

Acabo de llegir en veu alta el teu text a l'as de trèvols, i, des del sofà, m'ha dit que l'has fet trempar. Marrana que ets una marrana...

Avui fa tot just una setmana que no ens veiem... Sort en tenim del blog per recordar-nos...

as de cors ha dit...

Vaja, i què en fareu ara d'aquesta trempera? No sé qui dels 3 és més marrano... Jo m'hauré de contentar practicant l'autoestima. No us faig peneta?

mar ha dit...

Quin bé de déu de descobriments la primera nit!!!
Ni que fos una coreografia assajada...

;-)

as de cors ha dit...

Crec que si hagués estat assajada no ens hauria sortit tan bé!

Amèlia ha dit...

Nena, a mi no em vas explicar tants de detalls.

as de cors ha dit...

Amèlia, reina, a tu no t'he explicat molts de detalls... Sabent el que fas després amb ells...

Hèctor ha dit...

Ja sabia jo que a l'Ikea m'hauria d'haver agafat el llit d'1.60 d'ample i no el de 1.40..

Bona nit triet - pq parelleta ací no és aplicable, no? ;)

as de cors ha dit...

La mida no importa, oi? Almenys la del llit. El llit de l'as de diamants i l'as de trèvols és ben justet: 1,35 x 1,80. Però t'asseguro que no cal gaire més per a passar una nit com aquesta (per a dormir, veus? potser sí... perquè a l'as de diamants no li doni per sentir que hi ha massa gent al llit i que s'estima més dormir al sofà, com ha passat en alguna ocasió que us explicarem més endavant).

;)

as de diamants ha dit...

Realment es poden fer moltes coses en un llit petitó, però és cert que a l'hora de dormir hagués anat bé un llit de dos metres d'ample :)

El Company de Venus ha dit...

Ostres, ara sí que ha començat la festa. I quin nivell, tu! Això sí que és explicar ben bé les coses.

as de cors ha dit...

Doncs això és només el principi!