diumenge, 18 de gener del 2009

La nostra primera nit

Després de la magnífica exposició de l'as de cors respecte de la nostra primera nit, poc cosa puc dir jo... Intentaré, doncs, donar-vos el meu punt de vista.

Pel que fa a la proposta esbojarrada de passar un cap de setmana junts o bé anar a sopar... diria, guapa, que no va ser així. La proposta del cap de setmana va ser meva, sí, però va venir al dia següent a la nostra primera nit. Però, vaja, no té gaire importància, només que, malauradament, no ho vam dur a terme mai...

El restaurant va resultar un lloc molt agradable, amb música en directe i bons plats. La posició a la taula de què parla l'as de cors la vaig forçar jo, crec, però amb la intenció contrària. És a dir, per mi la idea era que ells dos s'asseguessin junts i, si de cas, la que estaria separada seria jo. Pel que diu l'as de cors, però, no va tenir el resultat esperat i és ella la que es va sentir desplaçada.

Durant el sopar ella estava nerviosa i no parava de parlar... Vaig sortir del restaurant una mica fins al capdamunt d'ells dos i de la situació… En cap moment, però, vaig pensar que no es quedés a dormir a casa… Però al sofà... jo no el trobo pas tan incòmode...

Vam arribar a casa i, certament, l'as de trèvols es va afanyar a dir que el sofà era molt incòmode (!). D'acord, doncs, tots tres al llit... Samarretes, calçotets, tot ben bé com us ha explicat l'as de cors. Què havia de passar? No res, vés...

Ai! Que ràpid se'm va passar el malestar i que ràpid vaig pensar que allò podia ser mooolt divertit.

Vam riure. Vam fer fotos. I sí, vaig agafar-li la mà a l'as de cors i vaig conduir-la fins al penis ja erecte del meu home. I a partir d'aquí tot va anar força rodat. Vaig fer el meu primer petó a una dona!!! I vaig tocar-li els pits. I renoi, quins pits. Què agradable! mmmm... què excitant!

No cal dir que la visió de dues dones besant-se i tocant-se era una imatge tremenda a ulls de l'as de trèvols (que esperem us expliqui ell en algun moment). I per mi, veure'l excitat d'aquella manera, em posava a mil, i sentir els gemecs d'ella, i veure-li la cara de plaer... uf!

En un moment donat, ella em pregunta si se'l pot follar. I jo, fent-me la interessant, li pregunto a l'as de trèvols si se la vol tirar. Quina pregunta més absurda! Es posen a follar. Ell a sobre cavalgant-la. Me'ls vaig mirar durant molta estona. Feia temps que no el veia tan excitat i ella estava tremenda, preciosa, calenta... es tocava, gemegava i a mi, ells dos, em posaven malalta. Fins que no vaig poder més i em vaig començar a masturbar al seu costat. Diria que l'as de cors i jo ens vam escórrer alhora...

Quan ja feia una estona que dormíem vaig sentir que tornaven a follar... em vaig fer l'adormida i me'ls vaig mirar, els vaig escoltar i vaig pensar que això del trio era una passada.

[post dedicat a l'as de trèvols]

7 comentaris:

as de cors ha dit...

Ai, reina, no sé si això d'escriure marranades i evocar instants compartits ens surt a compte... No guanyo per a calces!!!

I per cert, encara podem dur a terme l'escapada de cap de setmana. Només per recordar bells i vells temps...

Què me'n dieu, asos?

as de diamants ha dit...

Per a quan l'escapada?

Vols dir, però, que no serà posar la nostra darrera decisió en risc?

as de cors ha dit...

"Nostra" decisió? La decisió ha estat meva i la puc desfer quan vulgui, tan sols he de dir "me'n desdic, me'n desdic, me'n desdic", i el conjur queda desfet.

;)

El Company de Venus ha dit...

Dues coses.
L'altre punt de vista del relat, fantàstic. El que no entenc és com és que vas poder quedar-te adormida... Buff... Difícil tria.

I l'altra: va, poseu-vos d'acord i gaudiu d'un cap de setmana plegats, sense treva, que així tindrem més al·licients i més coses per gaudir des d'aquesta banda de la trinxera.

Hèctor ha dit...

mare-de-déu-senyor-això-no-ha-de-ser-sa-per-a-miiiiiii.... redéu continueu, que és ben diver, això

però bé, el fet és que no em queda cap altra opció que tornar a la faena, i almenys per aquesta vesprada, seré pecador d'omissió i de pensament..

pel que fa a pecar d'obra..hmmm ;) ja inventaré alguna cosa

as de cors ha dit...

Company de Venus, crec que seguirem el teu consell interessat (i interessant), oi, asos?

Hèctor, qui diu que això no és sa? El sexe és vida! Que vagi bé el pecat d'obra...

mar ha dit...

i la segona nit???
i l'as de trèvols no té res a dir???

potser que el deixeu parlar... tímid no m'ho sembla gaire la veritat...

;)