dimarts, 24 de febrer del 2009

Dones

Les dones tenim la sort de trobar guapes les altres dones. Ens les mirarem amb més o menys enveja, però no donarem mai l'argument absurd d'alguns homes quan han de valorar la bellesa d'un altre: "ei, jo sóc un tio, no sé si aquest és guapo..." (?!)
Mai abans de la nostra trobada amb l'as de cors m'ho havia fet amb una dona. Recordo una vegada en una discoteca que una noia va voler lligar amb mi i no vaig saber què dir... I això que sempre havia pensat que era una experiència que m'agradaria tenir, vull dir que calia provar-ho... I si després de tot era amb una dona amb qui volia estar? O si, qui sap, jo era bisexual? Podia passar la resta de la meva vida havent estat només amb homes? 

Certament, tal com estava encarrilada la meva vida, les possibilitats de fer-m'ho amb una dona eren molt llunyanes, tot i que quan amb l'as de trèvols parlàvem de les nostres fantasies, una de les que jo deia era fer un trio amb una altra dona... quina feinada estar per dos homes, pensava... 
Però, per l'amor de Déu... un trio? Quines coses se'ns passaven pel cap...
En tot cas, vaig obtenir resposta als meus dubtes un dia que vaig sortir d'ambient amb unes amigues. Vam entrar en un local ple de dones, és clar, però jo no m'hi trobava gens còmoda, em sentia molt més a prop dels pocs nois que hi havia que de totes aquelles noies... En el fons, em va anar molt bé aquella experiència. Ja no tenia recança per no haver-ho provat. Em treia un pes de sobre. Em sentia alliberada. 
Ja no em calia saber què se sent quan es toquen uns pits, quan es besen, quan s'acaricia una pell suau, quan es besen uns llavis carnosos... 
Y entonces, llegó ELLA.

Al principi era com, ui! li faré petons, és clar però, com a molt, li tocaré els pits. Les primeres nits va ser així. Vam besar-nos, vam tocar-nos i besar-nos els pits, els mugrons (vam, fins i tot, comparar-los). 
Ma mare sempre ha dit que als homes els hi falten tetes. I no puc estar-hi més d'acord. Són tan agradables de tocar... 
I la seva pell? És la pell més suau de l'univers!

Més endavant, l'as de cors va atrevir-se a baixar una mica més. La vaig deixar... Me'l va menjar una miqueta... Força bé... Un dia me'l va menjar mentre l'as de trèvols se la follava, vés per on...

Un dia, m'hi vaig atrevir jo. Vaig anar baixant per la panxa mentre em decidia. Vaig fer-li un petó sobre el pèl púbic. Vaig fer-hi una llepadeta. Vaig mirar-me'l, vaig tocar-lo i vaig llepar-lo de dalt a baix, com m'agrada que m'ho faci a mi l'as de trèvols. Mentre llepava, vaig gosar buscar-hi el foradet i ficar-li un dit. Sincerament, em va sorprendre la direcció que prenia la seva cavitat... era força diferent del meu, o potser només es tractava d'una qüestió de punt de vista?

En definitiva, vaig llepar, vaig tocar, i la vaig fer escórrer! Uau, va ser tan excitant! 

M'hagués agradat que l'as de trèvols ho veiés, de fet m'hagués agradat que em follés mentre jo li menjava el conyet a l'as de cors. Però havíem tingut una dura i llarga sessió de sexe. Crec que havíem follat per la nit, pel matí i seguíem per la tarda i, és clar, l'angelet ES VA ADORMIR!

19 comentaris:

as de cors ha dit...

Si m'ho prenc pel cantó que punxa... podria pensar que em vau "buscar" per complir aquella fantasia teva. Però bé, no sóc de les que es prenen les coses pel cantó que punxa...

La pell més suau del món, m'ha arribat a l'ànima!

Molt detallat, reina, sí senyor. Però no em vas menjar el conyet, sinó la figa. Ja te n'has oblidat? El conyet era el teu! (Jo, que sóc tan fina, que fins que no us he sentit dir marranades no era capaç de dir-les, segueixo sense poder dir "conyet"... el meu es diu figa, què li farem).

Nen, a veure si arrenques, que n'hi ha un parell que esperen amb candeletes les teves paraules... Que al final marxaran!

PD: Per a pits els teus, preciosa. Quins mugrons, quina fermesa, quin... brrrrrr. A dormir!

Hèctor ha dit...

:) personalment, tant em fa qui dels tres escriga. M'agrada el que feu, el que fèieu, i la forma que teniu d'expressar-ho. Entre línies transmeteu i em transmeteu moltes sensacions, moltes emocions.

Aquest fragment m'ha encantat:

"Ja no em calia saber què se sent quan es toquen uns pits, quan es besen, quan s'acaricia una pell suau, quan es besen uns llavis carnosos... "

I sempre, veure una persona dormir després d'haver tingut bon sexe amb ella és una sensació especialment gratificant.

Llegir el vostre blog fa ganes d'anar pel super i pensar "i si fóra la que està al costat de les galetes l'as de cors? no sembla decidir-se per les de fibra o les de fruïts del bosc".. "i si el xic que mira al sostre tot despistat mentre la xica de la cua se'l mira de dalt a baix fóra l'as de trèvols?".. "eixa tan bonica és l'as de diamants, n'estic segur, té una elegància especial, serà ella".

En fi, bon dia, estic content de veure que heu tornat.

Gràcies per compartir-ho, xiques. Besadetes,
Hèctor

P.D. Llegir el vostre blog quan tot just acaba de començar la jornada de faena és una deliciosa tortura.

as de diamants ha dit...

I començar la jornada laboral i llegir comentaris com aquest i sentir-te la més elegant del súper, tampoc no està gens malament :)

Gràcies per llegir-nos, Hèctor!

as de cors ha dit...

Hèctor, ens has descrit de conya en la teva imaginació de súper, a l'estil Isabel Coixet (només ens faltava estar tots plegats ballant una coreografia mentre sona pels altaveus allò de "Sensazione").

Sí, jo podria ser ben bé la dona que no es decideix per les galetes de fibra o les de fruits del bosc i al final m'acabaria comprant els dos paquets ;)

I l'as de trèvols, l'has clavat! Si veus un paio despistat que no s'adona que una tia li tira els trastos, és ell.

Quant a l'as de diamants... la més elegant, sí, però també la més guapa del súper (i si baixes els ulls i intueixes uns pits ferms sota la roba, llavors no hi ha dubte, és ella).

Gràcies per llegir-nos. Ben aviat, confessions d'una bisexual.

as de trèvols ha dit...

Sí, nois i noies. Hauré d'espavilar a escriure alguna cosa més. I ben aviat. Si no, ja veig que em continuaran caient bolets de totes bandes: sóc un despistat, sóc un nyicris que no aguanta el ritme sexual desenfrenat de les seves amants...

as de cors ha dit...

Perdona? "el ritme sexual desenfrenat de les seves amants"? En plural? Des de quan? Com es diu la nova?

Vigila què dius, rei, que els lectors es pensaran el que no és.

Quedi clar que la història està acabada, acabadíssima! Això sí, va ser maco mentre va durar...

as de trèvols ha dit...

Ai, que tot s'ha d'explicar! Amant entès com a persona amb qui es practica sexe... Em penso que els lectors han estat capaços d'entendre'm.

as de cors ha dit...

Sí, sí, i jo també t'he entès... Però deus voler dir "amb qui es practicava sexe", oi? No sé què et passa últimament, et veig desmemoriat...

as de cors ha dit...

Ep, que sé que et mores de ganes de tornar a practicar sexe amb mi, eh? Però... així és la vida!

as de diamants ha dit...

Reina, mira que n'arribes a ser, de retorçada! :)

El veí de dalt ha dit...

Vaja trio d'asos...! Us falta un de piques per fer el pòquer, oi?

as de diamants ha dit...

Benvingut al nostre bloc, veí de dalt.

M'ha semblat veure que tu també tens muntat un bon trio...

mar ha dit...

noies!
la veritat és que hi poseu tanta efusivitat que ve de gust tastar tot això que ens expliqueu...
jejeje...

;)
un petó a tots tres!

as de cors ha dit...

Reina, retorçada no, realista. Mua!

Veí de dalt, benvingut. Vols ser tu l'as de piques que ens falta?

Mar, prova-ho, t'encantarà. Ara, t'aviso que és addictiu.

Hèctor ha dit...

se'm fa estrany, acostume a llegir-vos des d'Alacant, i aquest cap de setmana per Terrassa, :P

però bé, no us baralleu tant i expliqueu-nos cosetes, va :)

besadetes,
Hèctor

as de diamants ha dit...

Hèctor, has estat una miqueta més a prop de trobar-nos en un súper :)

as de cors ha dit...

Barallar-nos? Nosal3? Però si ens estimem molt! No ens hem barallat mai, oi asos? Hem fet servir les mans (i la boca) per a coses més plaents...

El Company de Venus ha dit...

Encara haurem de fer una ronda de peticions...

as de cors ha dit...

Peticions? Tu demana, a veure si hi ha sort...