dijous, 22 de gener del 2009

Trencant tabús: primer capítol

Bé, ha arribat l'hora d'explicar-vos tot el que he après en aquesta relació. Ho faré a poc a poc, tal com vaig anar superant els molts tabús que encara tenia al llit quan vaig conèixer l'as de diamants i l'as de trèvols.

Jo al llit no havia estat mai cap cosa de l'altre món. M'agradava que em fessin cosetes, i fer-ne alguna, però ben poqueta estona i sense pensar-m'ho massa. Tenia un tabú que creia insuperable amb el llenguatge groller, amb les marranades. Un cop, un paio em va dir "guarra" mentre follàvem, i em va tallar tant el rotllo que no vaig poder-m'hi concentrar més. Un altre em va dir "comemela" amb tan poca gràcia que li vaig dir que se la mengés ell mateix, "a ver si te llegas". En fi, que no suportava que em diguessin paraules lletges, brutes, al llit.

Fins que vaig sentir-les en boca de l'as de trèvols i de l'as de diamants. Sentir-lo a ell dir-me "marrana" em va posar a mil. I no sé explicar-vos ben bé per què, era només que sonava diferent, sensual, excitant... I sentir-la a ella dir coses com "folla-te-la" o "menja-me'l" era tot un món completament nou que s'obria davant meu. També és cert que no havia vist mai abans dues persones follar (si no tinc en compte la pel·li 9 songs, del Winterbottom). Imagino que la situació ja era tan fora de l'habitual que em vaig deixar anar (i com!) i a partir de la primera grolleria tot va estar permès.

Un altre tabú que vaig superar la meva primera nit va ser el de rebre ordres. Sempre m'havia provocat l'efecte contrari: si un paio em donava una ordre al llit, es quedava amb les ganes... Un cop més, l'as de trèvols s'endu la medalla. Un simple "menja-me-la", amb aquell to sensual i aquella mirada lasciva, i vinga, ja em teniu a mi fent la meva primera mamada amb cara i ulls. Sí, sí, la primera que es mereixia el nom de Mamada. Perquè a la boca n'he tingut algunes, de polles, tampoc gaires eh?, però mai fins al final. Bé, matisem. Aquella primera nit no va ser fins al final ben bé. Era el primer cop que obeïa una ordre similar, i a més tingueu present que tenia el cul de l'as de diamants a pocs centímetres, agenollada sobre la cara de l'as de trèvols que li menjava la figa mentre jo li menjava a ell la fava (que bé que ens hem alimentat, asos)... Tot plegat era una mica atabalador per a uns principiants com nosaltres. I no podia ser que la primera nit superés tots els obstacles de cop, no? L'as de trèvols em va demanar (amb una nova grolleria per afegir al meu lèxic): "fes que m'escorri" -més aviat "bes gue besgorri", amb la figa de l'as de diamants a la boca, no se li podia demanar una dicció fabriana-, i jo, que en la meva trista vida havia fet escórrer un home potser 2 vegades, no vaig saber ben bé què fer. I va arribar el meu tercer gran tabú trencat en aquell precís instant: l'as de trèvols es va agafar la polla i allà mateix, amb un parell de sacsejades precises (després d'haver-se passat unes 3 hores aguantant-se des que ens havíem ficat tots 3 al llit), es va escórrer monumentalment davant dels meus ulls sorpresos. Mai havia vist un home masturbar-se, no m'agradava, vès, em semblava groller, em molestava... Què coi he estat fent tots aquests anys?-us deveu estar preguntant-, sí, jo també m'ho pregunto...

Bé, primer capítol dels tabús trencats. En vindran més, perquè a mesura que hem anat perfeccionant la tècnica del ménage à trois jo he aconseguit deixar-me anar cada cop una mica més, fins que m'han quedat ben poquetes coses per provar... això sí, res de caques ni de pegar.
[post dedicat a l'as de trèvols, també]

3 comentaris:

El Company de Venus ha dit...

Un relat d'una sensualitat i d'una sinceritat que esborrona. Felicitat per la trencada de tabús en un àmbit en el qual encara en duem tants d'aferrats a la tradició...

Hèctor ha dit...

Crec que has tocat un punt clau, i és que en el context adient, tot és possible sense que resulte groller. No hi ha tabús, hi ha moments i persones adequades. La veu sensual i les mirades, sí senyor..

i això del besgorri i la dicció fabriana m'ha arribat a l'ànima, hahaha brillant punt d'humor ;)

mar ha dit...

i després d'haver superat tots aquests tabús una se sent més lliure i una mica diferent a la resta del món, no?

però cal saber triar ben bé els companys de viatge... i vosaltres crec que ho heu sabut fer molt i molt bé, oi?

esperem nous relats per poder anar "aprenent" de la vostra experiència!
petonets reines!
i al reiet també és clar!