dijous, 6 d’agost del 2009

Set de cors

L'as de cors tenia set, set de cors. I com que l'as de diamants i l'as de trèvols se n'havien anat de vacances sense ella, va posar em pràctica un nou refrany (collita pròpia): "Quan els ratolins no hi són, la gata maula es llepa els bigotis".

Era dimecres, una nit càlida a la ciutat comtal. L'as de cors havia quedat amb una amiga per anar a sopar. I què té d'especial anar a sopar amb una amiga com per fer-ne un post? Bé, si hi afegeixo "havia quedat amb una amiga de l'as de diamants i l'as de trèvols per anar a sopar", la cosa canvia. I si a més hi poso la cirereta, "havia quedat amb una amiga lesbiana de l'as de diamants i l'as de trèvols per anar a sopar", pillareu l'eufemisme "anar a sopar" a l'instant.

Consti que la idea inicial era casta i pura: anar a sopar. Però és clar, havent-se posat l'as de cors un vestit estilitzador de figura, i presentant-se a la cita l'amiga lesbiana de l'as de diamants i l'as de trèvols (que a partir d'avui rep el nom de 7 de cors) amb un senzill vestit de tirants negres que cridava "Arrenca'm!", què us esperaveu? L'as de cors i el 7 de cors van sembrar sensualitat al seu pas.

No us en donaré detalls, que ens coneixem. Només diré una cosa:

Uau!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir aquest blog!
Us felicito...me l´he llegit gairebé compulsivament.

Quina enveja...

Estaré atent als vostres posts! no us arrugueu ara! i aprofiteu el moment.

Salut!

mets

7 de cors ha dit...

UAAAAAAAAAAAAAUUU!!!

Hèctor ha dit...

aaains la meua as de cors! acabe d'eixir de l'avió Marràqueix-Madrid, encenc el mòbil pensant que Barajas és avorriiiit... i que em trobe? la meua dosi favorita ;) moltes gràcies per avisar-me, reina mora ;)

i enhorabona per la festeta, segur que fèieu goig totes dues!

besadetes,
Hèctor

p.d. t'hauré de contar el meu estiu...

as de diamants ha dit...

Hi ha un detall que no has explicat, as de cors...

Només us escric l'sms que vam rebre al mòbil mentre fèiem el turista per un país llunyà: "Us hem canviat els llençols"...

Seran pendons!

:)

as de diamants ha dit...

Per cert, mets, benvingut (uda) al nostre bloc!

7 de cors ha dit...

Sí, i quins meravellosos llençols, asos...!
Benvinguts a casa, vosaltres tb.
Muà
;)

as de cors ha dit...

Benvingut/da al nostre blog, mets.

7 de cors, reina, em sembla que t'has deixat una "A" en el teu "UAAAAAAAAAAAUUU". Malgrat tot, és una representació escrita força fidel dels crits que van sentir els veïns de l'as de diamants i l'as de trèvols la nit de dimecres... ;)

Hèctor, explica explica, no ens deixis ara amb les ganes...

as de diamants, això us passa per deixar-me les claus de casa vostra... Però gràcies a això, no vam muntar un espectacle enmig de la plaça (bé, una mica d'espectacle sí, vaja, ja us ho imagineu, els primers petons i les primeres magrejades, però res més).

as de diamants ha dit...

sí, sí, però els llençols no els vau canviar!

marranes!!!

as de cors ha dit...

És que vam pensar que així tenia més morbo...

mar ha dit...

mmm...
falten molts detalls, no?
vinga, no ronsegeu i feu-nos cinc cèntims de tot plegat...
que ja us trobàvem a faltar!

Anònim ha dit...

ei!! ja era hora que tornéssiu!! molts petons..