dimecres, 6 de gener del 2010

Blogaire invisible - And the winner is...

Som de fer les coses a l'hora de les bruixes, quan ja no hi ha cap més distracció que fer la feina que has de fer... per això són les hores que són i encara estem aquí, creuant els dits perquè la tecnologia ens acompanyi i ens deixi penjar el regalet correctament i a una hora -anava a dir 'decent', però són les 4 de la matinada, així que...

Després de llegir el perfil de la nostra blogaire invisible per primera vegada, li vam deixar un comentari al seu blog que deia així:

Kuan he sabut a qui havia de fer el regal
W
ow! m'he quedat sense esma
E
ncertaré o quedaré fatal?
I
maginem... què tal un disc de Supertramp?
L
'Anna Karenina en rus?
A
h, no! Ja està, ja ho tinc!
N
omés li cal una rebeca!
Sembla que li va agradar! Després vam posar una pista que la va despistar una mica, però creiem que de seguida va saber que era ella.

La Kweilan té un blog de ressenyes literàries, participa dels relats conjunts i fa llistes dels llibres que ha llegit quan acaba l'any... i la llista del 2009 ens ha deixat esmaperduts!

El nostre regal vol retre homenatge a aquesta gran lectora i crítica literària amb aquest vídeo (que esperem poder pujar sense problemes... aix... que això pesa molt...).

Esperem que t'agradi a tu, Kweilan, i a tothom que es passi per aquí. Que tingueu un fantàstic dia de Reis.

Ah! No deixeu de visitar el blog de l'Eli que ens ha fet un regal preciós. Gràcies, Eli!

...



...

Actualitzem el post per donar les gràcies a l'Eli pel seu súper regal, no només visible, sinó TANGIBLE. Són uns punts de llibre preciosos (els podeu veure a la barra lateral del bloc). A veure si ens les empesquem perquè l'Eli ens els faci arribar i poder marcar la pàgina dels llibres que ens recomani la Kweilan :)

8 comentaris:

kweilan ha dit...

Hola! M'encanta aquest regal perquè és una passada de bonic i d'afectuós. La veritat és que estava impacient i aquest matí a les 9 he entrat a veure si ereu vosaltres el meu amic invisible. Gairebé estava segura però que diguéssiu que era aquari em va descol.locar perquè em pensava que no ho havia dit al meu bloc...però ja es veu que sí.´Però quan vau esborrar la darrera pista de què no s'havia fet seguidora del vostre bloc, doncs ja no hi va haver dubtes. Per motius personals no he tingut temps d'escriure res fins ara i m'agradaria dir-vos alguna cosa especial perquè relament us ho mereixeu. Però només us puc dir que gràcies, que m'agrada moltíssim i que aquest any que comencem sigueu mlt i molt feliços. Una abraçada!!!

Ara només em queda saber com ho puc penjar al meu bloc :)

as de diamants ha dit...

Hola Kweilan, ens alegrem molt que t'agradi... és una pena, però no sé com fer-ho perquè es vegi millor... I no sé com ho podríem fer perquè el tinguéssis... potser si m'assabento de com pujar vídeos al canal Blogville de youtube...

Ah, per cert, que ets aquari ho diu al teu perfil, on dius que t'agrada Anna Karènina, Supertramp i Rebecca :)

Un petó, i torna per aquí quan vulguis :)

kweilan ha dit...

I tant que hi tornaré. Aquests dies he llegit tota la vostra història des de que vau començar i ho he trobat com una novel.la. M'agrada com ho escriviu i com ho expliqueu. Una abraçada als tres i jo també us espero al meu bloc!

kweilan ha dit...

I lo del signe d'aquari, teniu raó. No es pot ser despistada!!!

Eli ha dit...

Gràcies a vosaltres....
Voldria poder fer-vos arribar aquest aquests punts de llibre, els he fet especialment per vosaltres. Es clar, que potser és una mica complicat per allò de l'anonimat.
Be, jo us facilito el meu miliu, en tot cas, només necessitaria una adreça per enviar-la per correu ordinari.
Espero sí més no, que us hagin agradat, i encantada de coneixe-us!!!
Una abraçada per tots tres!

eli_h_V@hotmail.com

khalina ha dit...

un video molt literari i currat.

Per cert he vist el ball de les sabates i està molt i molt bé. Quines sabates més cuques!

El veí de dalt ha dit...

Un video currat, sí; però jo ho veig molt petit. No es pot posr al Youtube en una canal que us creeu "exprofesso". Podeu psoar també el video de els sabetes. Guai del paraguai!

as de diamants ha dit...

Gràcies Khalina i Veí.

El problema amb el vídeo no és on està penjat sinó que l'arxiu que pengem ja és petit de per si i quan el pengem, doncs encara pitjor.

De totes maneres, Veí, he llegit -dit per la Rateta Miquey- que hi ha un canal Blogville a youtube, en saps alguna cosa?